Testimoni

BELI SEKARANG
Body of Knowledge PDF affiliate

Mari ikuti bersama kisah dan pengalaman pengguna-pengguna HARMONY

Puan Zaimah mengalami masalah keputihan yang melampau. Ketahui dengan lebih lanjut bagaimana beliau mengatasi masalah tersebut.

Assalammualaikum. Semoga Puan Zamzarina sentiasa sihat dan dirahmati Allah SWT.

Nama saya Zaimah, seorang isteri dan ibu kepada lima cahayamata. Sekarang usia saya telah mencecah 45 tahun. Saya sebenarnya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Pn Zamzarina dan Harmony kerana telah dipertemukan satu penyelesaian kepada kesulitan yang saya hadapi sejak melahirkan anak yang bongsu 3 tahun lalu. Saya mengalami trauma untuk bersama suami kerana saya mengalami masalah keputihan yang berlebihan dan juga berbau yang kurang menyenangkan. Sehinggakan kadang-kala rakan sekerja di pejabat pun ada menegur kerana bau ini akan menjadi semakin kuat pada sebelah petang. Akibatnya saya selalu mengelak untuk bergaul dengan mereka terutama berada berhampiran dengan kawan-kawan pejabat sambil berbual-bual.

Satu lagi masalah utama saya apabila di rumah pula, saya selalu beri pelbagai alasan kepada suami apabila mahu saya tunaikan kewajipan saya sebagai isteri. Masalah ini telah berlarutan sejak 3 tahun lalu. Saya rasa malu dan sangat rendah diri untuk bersama suami dengan keadaan saya begini.

Syukur alhamdulillah 2 bulan lalu saya diperkenalkan dengan rangkaian produk Harmony. Saya mencuba pembersih wanita Feminine Douche dan VSweet. Dalam masa 3 hari, keputihan semakin berkurangan dan bau yanag tidak enak juga sudah berkurangan. Saya merasa sangat gembira kerana setelah 2 bulan menggunakan produk ini, saya semakin yakin dan tak lagi rasa trauma utk bergaul dengan teman sepejabat.

Satu lagi pengalaman yang nak saya kongsikan dengan Pn Zam, adalah hasil yang positif setelah saya makan supplemen Griptite. Ramuan dalam produk ini pastinya sgt baik sekali sebab dalam masa 3 hari saya makan, telah keluar lendir-lendir keputihan yang berbau sangat busuk. Tak boleh saya bayangkan sebenarnya kekotoran inilah yang telah lama berada dalam saluran peranakan saya yang mungkin adalah punca masalah keputihan berlebihan yg saya alami dalam beberapa tahun ini.

Saya harap Harmony dapat membantu ramai lagi wanita lain yang mengalami masalah yg sama seperti saya. Terima kasih sekali lagi kepada Pn Zam dan Harmony.

Salam,
Zaimah, AMPANG


Pasangan anda kurang berminat untuk bersama? Belajar cara untuk mengatasinya daripada En Johari

Salam Zam,

Saya ada baca pengalaman Puan Zaimah kat blog Zam. Saya pun nak kongsi pengalaman saya dengan Zam. Kalau Zam nak letak kat blog pun saya tak kisah. Biar saya perkenal diri. Nama saya Johari dari Bangi.

Saya sebenarnya kurang percaya dengan produk-produk yang dipasarkan di internet apatah lagi produk yang berkaitan seksual. Bimbang kebanyakan produk entah dari mana asal usul atau di kilangkan terutama sekali dari China yang banyak memberi kesan sampingan kepada pengguna. Bila saya nampak iklan Harmony kat blog Zam, saya terus membuat kesimpulan produk Harmony juga serupa. Lepas tu nak kena beli online, lagi saya kurang nak percaya. Dalam kepala saya fikir dah bayar pastu mesti tak sampai barang yang dibeli tu.

Tapi, saya sebenarnya memang memerlukan suatu ubat untuk menaikkan rangsangan isteri saya yang agak dingin untuk bersama. Kami dah kawin lebih 10 tahun. Awal kawin dulu memang semua ok isteri tak pernah tolak permintaan. Tapi sekarang puas nak pujuk isteri melayan kehendak saya. Dah berjaya pujuk, layanan pulak tak seberapa. Tension! Sekadar melepas batuk ditangga.

Bulan lepas saya terbaca iklan Harmony di majalah Wanita. Saya tertarik dengan coklat Kasih Malam Jumaat. Lama saya belek iklan tu barulah saya tergerak hati nak call nombor telefon. Saya ingat lagi yang jawap telefon tu nama dia Rina. Saya tanya macam-macam hingga akhirnya dia pass telefon pada Zam sendiri. Ingat lagi tak saya yang call? Saya mengaku nama Osman dari Kulim. Kah kah kah sorry lah sebab tipu sunat. Malu sebenarnya nak mengaku sebab tanya pasal benda macam ni. Tapi saya tabik Zam sebab sabar melayan kerenah bakal pembeli macam saya. Bila dah yakin dengan penjelasan Zam, especially produk ni dikilangkan di Malaysia dan Zam kata halal saya pun masuk website Harmony.

Saya buat pesanan online dan tak sabar nak tunggu coklat ajaib tu. Sekali lagi saya tabik Zam sebab barang yang saya order tu sampai dengan selamat keesokan hari. Saya ingatkan seminggu ke baru sampai. Sekali lagi tak sabar nak try kunyah coklat. Malam lepas isyak saya makan coklat. Isteri tanya coklat apa yang abang makan tu. Saya cuma jawab coklat biasa dan hulur sebiji pada isteri. Tanpa ada syak apa-apa isteri makan macam coklat biasa. Jeng jeng jeng lepas hampir 30 minit isteri dah mula gesel-gesel saya. Apa berlaku lepas tu tak dapat saya nak kongsi dengan Zam. Sendiri mau ingat la. Ternyata coklat tu memang berkesan. Berjaya mengatasi masalah kedinginan isteri saya. Saya dah ceritakan pada isteri tentang coklat Zam tu. Dia suruh saya order lagi. Kah kah kah ingatkan dia nak marah.

Zam, saya memang puji coklat Kasih Malam Jumaat. Sekarang tergerak pula nak jadi agen coklat boleh ke? Saya rasa harga dia sangat murah berbanding kebaikannya. Apa cara dan berapa modal yang diperlukan? Harap Zam dapat membalas email saya ini.

Johari, BANGI


Testimoni pengguna-pengguna Griptite

  1. now memang ada perubhan. Banyakk sgt lendir-lendir keluar. Pernafasan i pun dah ok. I am hapy now. - Puan Mynn
  2. I mkn pil tu baru hari ke-3 mmg die keluarkan semua lendir ke..bau die xthan busuk sgt2. - Pn Ita
  3. Nak tnya if mkn griptite nie kulit akan jd bersih ke..coz Bfore nie i byk gak jerawat keluar tau, tp now alhamdulillah dah ok. - Azreen

Produk harmony ni memang terrrrrbaikkkkkk!!!!!

Untuk pengetahuan akak, sy dan suami amat berpuas hati dengan produk harmony ni sampai suami yang tanya tak nak makan coklet ker? hehehhe. Dan suami pun ada tanya u buat apa ni, kenapa rasa lain macam jer, mcm kita baru2 kawin dulu hehehhe thanks kak. Produk harmony ni memang terrrrrbaikkkkkk!!!!! - Eida Comey



STUDIO ONE CREATIVE
(001954649-H)

G-1-8, M. Avenue,
No.1 Jln 1/38A,
Segambut Bahagia,
51200 KUALA LUMPUR

Tol Free : 1-300-22-7622
Tel : 03-6246 6225
HP : 012-622 9970
EMEL : info@harmony.com.my

Baca Blog
ZAMZARINA